«Технологія виготовлення швейних виробів» – дістанційне навчання

На виконання постанови Кабінету  Міністрів України «Про запобігання поширення на території України короно вірусу  COVID-19» від 11.03.2020 року № 211 та на підставі Наказу Міністерства освіти і науки України №406 від 16.03.2020 року п.2 – Впроваджена дистанційна форма навчання учнів.

Контакти для зворотного зв’язку з викидачем з питань роз’яснення навчального матеріалу та здачі  перевірних контрольних завдань:

nataligruppa@gmail.com +38-066-27-06-535              +38-093-14-12-082
nataligruppa@gmail.com canyon1993123

Завдання учням:

для групи Ш-4 з професії «Швачка»                         

Кваліфікація – II розряд

У зв’язку з тим що всі предмети професійно – теоретичного  циклу за розкладом вже  вичитані.

 Буде проводиться повторення того що раніше вивчали, та виконання завдань.

Група

Тема урока матеріал до урока перевірка знань
1 Ш-4 ЗПБ Оволодіння знаннями та вміннями щодо виконання найпростіших операцій:             Книга 1                 Книга 2  
1.1 Ш-4   Інструменти та пристосування для виконання робіт. Безпека праці при виконанні робіт. Види, призначення та виконання ручних стібків та строчок.” завдання сторінки 68-77 завдання сторінки 15-27 перевірка 1  перевірка 2
1.2 Ш-4 “Види, призначення та виконання машинних стібків та строчок” завдання сторінки 68-77  завдання сторінки 27-36 перевірка 1  перевірка 2
2 Ш-4 Модуль «ШВЧК 2.1» Виконання найпростіших операцій обробки деталей:  “    
2.1 Ш-4 ” Види та обробка виточок, виточок  – складочок, підрізів )” завдання сторінки 157-168 перевірка 1  перевірка 2
2.2 Ш-4 ”  Обробка  рельєфів та  оздоблювальних рельєфних швів”

завдання 1             завдання 2

завдання 3             завдання 4    завдання 5

перевірка 1   перевірка 2

перевірка 3  

2.3 Ш-4 “Технологія  обробки кокеток різними методами.”

сторінки197-205   
сторінк143-149   
конспект 

перевірка
2.4 Ш-4 “Технологія обробки дрібних деталей. “    
2.5 Ш-4 “Види оздоблень: волана, баски. Способи з’єднання їх з деталями виробу.  “    
2.6 Ш-4      
         
         
         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *