Технологія – дистанційна форма навчання учнів

На виконання постанови Кабінету  Міністрів України «Про запобігання поширення на території України короно вірусу  COVID-19» від 11.03.2020 року № 211 та на підставі Наказу Міністерства освіти і науки України №406 від 16.03.2020 року п.2 – Впроваджена дистанційна форма навчання учнів.

Контакти для зворотного зв’язку з викидачем з питань роз’яснення навчального матеріалу та здачі  перевірних контрольних завдань:

chpl19a@gmail.com  +38-097-425-35-86
mamin1970@ukr.net moderator_chpl19

Завдання учням:

Дата

№ уроку

Група Тема урока матеріал до урока перевірка знань
16.03 1-2 КК-22

Навчальний модуль «Кулінарія» “Визначення теми та завдань проекту” “Інформація актуальна для проекту.”

завдання 1 завдання 2  Збір матеріалу за допомогою Internet
17.03 3-4 КК-22 Навчальний модуль «Кулінарія» “Добір технологій та технік для реалізації проекту” “Організація робочого місця” завдання 1 завдання 2 Збір матеріалу за допомогою Internet
17.03 31-32 С-14 “Добір системи автоматичного проектування” “Виконання креслеників” завдання 1 завдання 2 Практична робота
18.03 33-34 С-14 “Виконання спрощених 3D моделей деталей та виробу.” Практична робота Практична робота
24,03 5-6 КК-22 Навчальний модуль «Кулінарія» “Визначення послідовності реалізації проекту” “Виконання робіт відповідно до обраних технік  та технологій” завдання 1 завдання 2 Практикум
24,03 35 С-14 Тематична атестація  Практична робота Захист проекту
31.03 7-8 КК-22 “Характеристика ключових понять для досягнення поставлених завдань”  “Технологія створення кулінарних виробів” завдання 1  завдання 2 Практикум
03.04 9-10 КК-22 “Кулінарний інвентар, посуд та обладнання для виконання проекту” “Чинники, які впливають на якість виконаної роботи за технологією” завдання 1  завдання 2 практикум
06.04 11-12 КК-22 “Термінологія кулінарних та кондитерських робіт”  “Добирання рецептур” завдання 2 ст.64 завдання 1 практикум
09.04 19-20 ЕГС-23 “Конструювання” “Добір системи автоматичного проектування” завдання1  завдання 2 практикум
13.04 13-14 КК-22 “Добирання та визначення необхідну кількість інгредієнтів”  “Добирання необхідного кухонного інвентаря та посуду” завдання 1   завдання 2 практикум
16.04 21-22 ЕГС-23 “Уявлення про сучасні конструкційні матеріали для ландшафтного дизайну” “Декоративні елементи ландшафтного дизайну” завдання 1   завдання 2 практикум
21.04 23 ЕГС-23 “Структурні елементи власного проекту”  “Застосовання методи проектування (біоніки, комбінаторики тощо) для створення власного проекту” завдання   1    практикум
23.04 24-25 ЕГС-23 “Застосовання методи проектування (біоніки, комбінаторики тощо) для створення власного проекту” завдання 1 практикум
27.04 15-16 КК-22 “Готування страви з дотриманням технологічної послідовності”   завдання 1 практикум
28.04 26-27 ЕГС-23 “Читання та виконання об’ємних графічних зображень (за потреби)” завдання практикум
30.04 28-29 ЕГС-23 “Дотримання основних законів колористики у процесі проектуванні”  “Добирання виду та технології виготовлення декоративних елементів ландшафтного дизайну” завдання практикум
04.05 17-18 КК-22 “Готування страви з дотриманням технологічної послідовності”  “Дотримання правил гігієни та безпеки праці” завдання практикум
05.05 30-31 ЕГС-23 “Визначення необхідної кількість матеріалів, розраховує орієнтовну їх вартість” завдання практикум
07.05 32-33 ЕГС-23 “Визначення необхідної кількість матеріалів, розраховує орієнтовну їх вартість”  “Створення композиції для оздоблення садової ділянки” завдання  1   завдання  2 практикум
12.05 34-35 ЕГС-23 “Презентація проекту” приклад  
18.05 19-20 КК-22 “Виконання робіт відповідно до обраних технік  та технологій”  “Розраховання орієнтовної вартість приготовлених страв та можливості їх реалізації.” завдання 1   завдання 2 практикум
25.05 21-22 КК-22 “Розраховання орієнтовної вартість приготовлених страв та можливості їх реалізації.”  “Презентація проекту”  завдання 1 захист
           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *