Завдання з предмета “Устаткування підприємств харчування”

Дата № урока Група Тема Завдання Контроль
30.03 47-48 КК-12 Котли секційно-модульовані для варіння їжі.”  “Правила експлуатації харчоварильних котлів”  завдання 1  завдання 2  завдання 3 підручник ст.65-66
01.04 49-50 КК-12 Пароварильні апарати,сосисковарки завдання 1  завдання 2 підручник ст.65-66
02.04 51-52  КК-12 Лабораторно-практична робота №7. Вивчення будови, підготовка до роботи електричних котлів, паро варильних шаф. “ підручник ст34-35 контроль
09.04 16.04 53-56 КК-12 “Призначення, будова електричних плит ”  “Призначення, будова газових плит”  “Сковороди”  “Фритюрниці”

ст.178-190 ст..149-157 Конспект

Презентація

ст..167-170 ст..236-240 ст.243-245

Презентація 

контроль  контроль
23.04 57-58 КК-12 “Шафи для випікання продуктів. Шафи для смаження продуктів”

Ст.190-205   завдання   відео          відео

контроль   контроль
30.04 59-60 КК-12 “Принцип дії, регулювання температурного режиму. Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів”

Ст.201-202

Контрольні питання  ст. 250-251
  61-62 КК-12 “ЛПР 8. Вивчення будови, підготовки до роботи електричних і газових плит, пальників.” ЛПР 8 ЛПР 8
  63-64 КК-12 “ЛПР 9. Вивчення будови, підготовки до роботи фритюрниць, сковорід, шаф для смаження” ЛПР9 ЛПР9
           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *