Дата | № урока | Група | Тема | Завдання | Контроль |
30.03 | 47-48 | КК-12 | “Котли секційно-модульовані для варіння їжі.” “Правила експлуатації харчоварильних котлів” | завдання 1 завдання 2 завдання 3 | підручник ст.65-66 |
01.04 | 49-50 | КК-12 | “Пароварильні апарати,сосисковарки“ | завдання 1 завдання 2 | підручник ст.65-66 |
02.04 | 51-52 | КК-12 | “Лабораторно-практична робота №7. Вивчення будови, підготовка до роботи електричних котлів, паро варильних шаф. “ | підручник ст34-35 | контроль |
09.04 16.04 | 53-56 | КК-12 | “Призначення, будова електричних плит ” “Призначення, будова газових плит” “Сковороди” “Фритюрниці” |
ст.178-190 ст..149-157 Конспект |
контроль контроль |
23.04 | 57-58 | КК-12 | “Шафи для випікання продуктів. Шафи для смаження продуктів” | контроль контроль | |
30.04 | 59-60 | КК-12 | “Принцип дії, регулювання температурного режиму. Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів” | Контрольні питання ст. 250-251 | |
61-62 | КК-12 | “ЛПР 8. Вивчення будови, підготовки до роботи електричних і газових плит, пальників.” | ЛПР 8 | ЛПР 8 | |
63-64 | КК-12 | “ЛПР 9. Вивчення будови, підготовки до роботи фритюрниць, сковорід, шаф для смаження” | ЛПР9 | ЛПР9 | |