26.10.2018 підведення підсумків предметного тижня професії «Кухар; Кондитер»

Завершальним етапом предметного тижня професії «Кухар; Кондитер»

стало засідання круглого столу методичної комісії, на якому голова методкомісії Аккерман В.Я. відзначила високий рівень підготовки заходів майстрами виробничого навчання.

Також були визначені найкращі учні, які приймали активну участь у проведенні предметного тижня. Це учениці групи КК-12: Кондрат Сніжана та Сова Каріна, учениця групи КК-22 Дворцова Олена, які були нагороджені смаколиками.

Загалом тиждень пройшов у піднесеному настрої,  був насичений та цікавий, адже професія «Кухар; Кондитер» важка, але одночасно і захоплююча. 

week

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *