Свято гумору в ліцеї

ukash

-
Свято гумору в ліцеї

25.04.18 в ліцеї, в рамках проведення дня відкритих дверей, відбувся розважальний захід «КВК» між представниками учнів та педагогічного складу ліцею.

Справжнє свято гумору подарували усім присутнім команда «19 квартал» у складі майбутніх газозварників: Онищенко Павла, Іл’юхіна Івана, Коломийцева Руслана та Бровікова Антона, а також майбутнього кухаря-кондитера та повноважного президента учнівського Парламенту ліцею – Старченко Ганни. На достойному рівні виступила, та принесла глядачам неабияке задоволення ї команда «VIP», до складу якої увійшли: вихователь Пастух Зоя Володимирівна, майстер виробничого навчання Бедей Марія Василівна, викладач та класний керівник в одній особі – Апатченко Олександр Іванович, заступник директора з навчально-виховної роботи Торяник Катерина Юріївна та директор ліцею Грушка Вікторія Юріївна.

         Конкурс-привітання, розминка, стем та музична пародія від обох команд подарували незрівнянні враження глядачам та шановному журі у складі: ведучої святкових заходів, яскравих подій та корпоративів Ушакової Юлії; керівника театральної студії «Тур де форс» Чугуївського районного будинку культури, а також директора приватного агентства з організації свят «ROUT» Кузнєцовой Таісіі та почесних членів журі – депутата Харківської обласної ради Дмитра М’ягкого та керівника громадської приймальні народного депутата України Дмитра Шенцева – Куралєх Ніни Костянтинівни.

         Перемога та кубок найвеселіших та найвинахідливіших в грі дісталися молодшому поколінню гравців – команді «19 квартал». Але без подарунків не залишився ніхто. Обидві команди отримали солодкі шедеври від лабораторії кухарів ліцею, портативні безпровідні акустичні системи BLUETOOTH та USB-флеш-накопичувачі, а також сертифікат на спільне відвідування боулінг-клубу «Chicago».

Адміністрація Чугуївського професійного ліцею висловлює подяку за активну участь в організації та проведенні «КВК» в ліцеї, а також за надзвичайні подарунки та організацію відео зйомки заходу народному депутату України Дмитру Олексійовичу Шенцеву, керівнику громадської приймальні народного депутата України Дмитра Шенцева – Куралєх Ніні Костянтинівні, а також депутатам Харківської обласної ради Дмитру Вікторовичу М’ягкому, Олександру Михайловичу Донскому та Світлані Володимирівні Білохвостенко.