Міс та містер ліцей – 2017

ukash

-
Міс та містер ліцей – 2017

28.04.2017  в Чугуївському професійному ліцеї пройшло справжнє свято краси і талантів – конкурс «Міс та містер ліцей – 2017»!

Пари конкурсантів самовіддано боролися за перемогу проявляючи свої найкращі якості. Присутні в залі мали змогу почути чарівний спів й зворушливі вірші, побачити яскраві танцювальні й пародійні номери, а також стати свідком справжньої вистави. В конкурсі «Кулінарний вояж» учасники здивували, не лише приготуванням традиційних блюд національної кухні України, Франції, Німеччини та Грузії, а й представленням своїх кулінарних шедеврів мовою обраної країни.

В запеклій боротьбі перемогу  та звання «Міс Ліцей» та «Містер Ліцей» отримали Ганна Старченко та Вадим Гриньов. Титули «Віце Міс Ліцей» та «Віце Містер Ліцей» завоювали Сніжана Дударь та Володимир Потапов.


Титули «Міс Індивідуальність» та «Містер Індивідуальність»  отримали Владислава Шнайдер та Ігор Керн. І одразу два титули «Міс чарівність» та «Міс фото» й «Містер Чарівність» та «Містер фото» вибороли Анастасія Дейнеко та Павло Золотих.

Адміністрація ліцею вітає всіх конкурсантів з отриманими нагородами, та дякує, за подарунки учасникам, спонсорам цього свята: депутату Харківської обласної ради  - Дмитру Вікторовичу Мягкому, керівнику міської громадської приймальні народного депутата України Д.О.Шенцева – Ніні Костянтинівні Куралєх, голові первинної профспілкової організації Чугуївського професійного ліцею – Віктору Михайловичу Новицькому та майстру хендмейдеру Анастасії Стародубовій!