Урок мужності «Герої нашого часу»

ukash

-
Урок мужності «Герої нашого часу»

12.10.17 в Чугуївському професійному ліцеї пройшов урок мужності «Герої нашого часу» приурочений до Дня захисника України.

Запрошеними гостями були представники Збройних Сил України, а саме заступник командира 92 окремої механізованої бригади по морально-психологічному забезпеченню молодший лейтенант Апатченко Т.А. та командир взводу  92 окремої механізованої бригади лейтенант Приймак А.В., які є учасниками антитерористичної операції, яка проходить на сході України. Учні та викладачі ліцею мали змогу ознайомитись з особливостями несення військової служби в жорстких умовах сьогодення, почути про проблеми, з якими стикаються українські воїни, захищаючи цілісність та суверенітет нашої держави, а також побачити, що справжніми героями є не лише мужні чоловіки, а й тендітні жінки, які є не менш відданими важкій та небезпечній роботі – захисту України. В свою чергу, викладачі ліцею Яковлєв К.М. та Козубенко А.О., які з власного досвіду знають, що таке військова служба та участь у бойових діях, висловили думку про необхідність формування в сучасному суспільстві, а особливо у молоді, поваги та розуміння до подвигів сучасних героїв.

Адміністрація, викладачі та учні ліцею привітали шановних гостей з Днем захисника України, побажали їм наснаги в майбутній професійній діяльності, успіхів, здоров’я, та завжди повертатися до дому, після виконання бойових завдань, живими, цілими та неушкодженими.

Не залишився без подарунків і ліцей. Музейна кімната поповнилась новим експонатом – пусковим пристроєм від використаної реактивної протитанкової гранати.