ДУБЛІКАТИ СЕРТИФІКАТІВ

ukash

-
ДУБЛІКАТИ СЕРТИФІКАТІВ

Для отримання дубліката сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання 2016, 2017 року необхідно звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

Також учасники зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року можуть роздрукувати Інформаційну картку, у якій зазначено результати проходження  тестувань, скориставшись сервісом «Результати ЗНО 2016». Для входу на інформаційну сторінку необхідно ввести номер сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року та пін-код, зазначений у ньому.

З технічних причин Український і регіональні центри оцінювання якості освіти тимчасово не мають можливості вносити зміни до персональних даних учасників зовнішнього незалежного оцінювання та виготовляти дублікати сертифікатів минулих років.

Проте Український центр оцінювання якості освіти може підтвердити факт участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та надати результати проходження ЗНО учасникам минулих років. Для цього треба надіслати на поштову адресу Українського центру оцінювання якості освіти заяву щодо необхідності отримання інформації про результати проходження зовнішнього оцінювання.

До заяви необхідно додати:

  • копію паспорта (1-ша, 2-га, 11-та сторінки) або свідоцтва про народження чи іншого документа, на підставі якого здійснювалася реєстрація учасника зовнішнього незалежного оцінювання;
  • копію сертифіката (за наявності).

На копіях документів повинен бути напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис заявника, ініціали та прізвище.